Rachel Weisz in The Deep Blue Sea

Terence Davies castte Rachel Weisz en Tom Hiddleston voor zijn romantisch drama The Deep Blue Sea. De film speelt zich af in het moralistisch Londen van de jaren 50. De trailer is nu te bekijken.

De Britse cineast Terence Davies is toe aan zijn zesde langspeelfilm. In The Deep Blue Sea kruipt Rachel Weisz in de rol van een socialistische vrouw die getrouwd is met een rijke magistraat. Wanneer ze plotsklaps verliefd wordt en een affaire begint met een piloot van de koninklijke luchtmacht (Hiddleston), lijkt haar tot dan toe perfecte leven een paar deuken te krijgen.

Terence Davies is niet zo bekend bij het grote publiek, maar won in zijn leven al veertien filmprijzen, onder meer een International Critics’ Award voor zijn Distant Voices, Still Lives in 1988 op het internationaal filmfestival in Toronto. Hij maakte tot nu toe zes langspeelfilms waaronder ook The Long Day Closes (1992) en The House of Mirth (2000).

De film komt in Amerika uit in november. Europese release-data moeten nog bekend worden gemaakt. Bekijk hieronder te trailer en laat ons weten wat u denkt! (JH)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content