Premium Rush krijgt eerste trailer

De eerste trailer van Premium Rush van regisseur David Koepp werd gisteren gelanceerd. De actiethriller belooft een spannend kat- en muisspel te worden.

Premium Rush draait om Wilee, een jonge, getalenteerde boodschapper op een fiets. Hij racet door de straten en over de gevaarlijkste kruispunten van New York zonder enige angst om omver gereden te worden. Zijn enige doel: de boodschap zo snel mogelijk overbrengen. Wanneer hij een belangrijke envelop vervoert, wordt hij achtervolgd door een groep hoge pieten die wel heel ver lijken te gaan om de envelop in handen te krijgen. Wilee laat zich niet kennen en scheurt door de straten alsof zijn leven er van afhangt.

In de hoofdrol zien we Joseph Gordon-Levitt, een dertigjarige Amerikaanse acteur die zijn acteercarrière al op zijn zevende begon. Zijn bekendheid groeide door zijn rol in 3rd Rock from the Sun, een televisieserie uit de jaren 1996-2001. Als tiener speelde hij in tal van films waaronder de alom bekende 10 Things I Hate About You. Vorig jaar zette hij nog een indrukwekkende prestatie neer met zijn rol in Inception, de science-fictionthriller van Christopher Nolan. Naast Gordon-Levitt zijn ook Michael Shannon (Take Shelter, Boardwalk Empire) en Jamie Chung (The Hangover II) in de actiethriller te zien. (JH) Premium Rush komt in de lente van 2012 in de bioscoop.

Bekijk hieronder te trailer.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content