Portman en Cassel in Aronofsky’s ‘Black Swan’

© nvt

De pas verschenen trailer van ‘Black Swan’, de nieuwe film van ‘Requiem For A Dream’-regisseur Darren Aronofsky oogt veelbelovend. De film opent op 1 september het 67ste Filmfestival van Venetië.

Twee jaar geleden scoorde ‘Requiem For A Dream’-regisseur Darren Aronofsky een hit met ‘The Wrestler’ waarin hij tevens de filmcarrière van cultster Mickey Rourke reanimeerde, goed voor een Gouden Leeuw. Op 1 september keert Aronofsky terug met ‘Black Swan’ – de openingsfilm van het 67ste Filmfestival van Venetië.

Rivalliserende ballerina’s Natalie Portman en Mila Kunis raken verstrikt in een web van intriges. Verder zijn ook Vincent Cassel, Barbara Herschey en Winona Ryder te zien in de film, een bovennatuurlijke thriller. Te oordelen naar de beeldmontage lijkt Darren Aronofsky (‘Requiem For A Dream’, ‘The Wrestler’) terug te grijpen naar de pompeuze visuele stijl die hem zo typeerde in ‘The Fountain’ en zijn culthit ‘Requiem For A Dream’. Wij zijn benieuwd!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Andreas Ilegems

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content