Piraten stelen show in Cannes

© Francois Durand/Getty Images

In Cannes vond dit weekend de internationale première van het vierde deel van de ‘Pirates’-reeks plaats. De cast van ‘Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides’ zorgde voor heel wat opwinding in de Zuid-Franse badstad.

Vele cinefielen zullen het betreuren, maar de première van ‘Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides’ zorgde toch voor de meeste ophef in Cannes dit weekend. Hollywoodsterren Johnny Depp en Penélope Cruz waren de voornaamste bron van opwinding. Penélope Cruz is de nieuwste aanwinst in de piratenfilm en neemt de rol van Angelica, een oude vlam van kapitein Jack Sparrow en dochter van piraat Zwartbaard, op zich. Keira Knightley en Orlando Bloom hebben het schip verlaten en spelen niet mee in de vierde ‘Pirates of the Caribbean’-film. Andere nieuwkomers Sam Claflin en Astrid Berges-Frisbey kregen in Cannes in tegenstelling tot madame Cruz heel wat minder aandacht.

In de nieuwste ‘Pirates of the Caribbean’-film gaat kapitein Jack Sparrow in opdracht van oude geliefde Angelica op zoek naar de Bron van de Eeuwige Jeugd. Maar er zijn kapers op de kust, ook Jack’s vijand Barbossa heeft het gemunt op de Bron van de Eeuwige Jeugd.

De vierde ‘Pirates of the Caribbean’-film is de eerste van de ‘Pirates’-reeks die wordt vertoond in 3D. Wat dat zal geven, kan u zelf vanaf 18 mei in de bioscoop bekijken.

N.M.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content