Penelope Cruz in Sex and the City 2

Een nieuwe trailer voor Sex and the City 2 werd zonet online gegooid. Daarin zien we naast de vaste meidencast ook een Penelope Cruz, een Liza Minelli een Miley Cyrus.

Na 94 HBO-afleveringen werd in 2008 de eerste Sex and the City-film gelanceerd. En al kon een weinig recensenten de chick flick echt smaken, werd die toch een wereldwijd succes. Massaal veel vrouwen trommelden hun vriendinnen op en menige wederhelft werd zwaar tegen zijn goesting de cinemazalen in gesleurd.

In 2008 zagen we hoe modeguru en columnschrijfster Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) eindelijk – en na de nodige hoeveelheid drama – Misses Big werd, hoe Charlotte (Kristin Davis) omging met haar biologische klok, hoe Miranda (Cynthia Nixon) en Steve hun huwelijk nieuw leven in bliezen en hoe Samantha (Kim Cattrall) haar eigen relatie probeerde te redden door haar naakte lijf te versieren met porties rauwe vis.

In het vervolgverhaal wordt voornamelijk verder geborduurd op het huwelijk tussen Carrie en Mr. Big, dat zich na twee jaar al in een serieuze dip lijkt te bevinden. Ook staat New York weer centraal, dé grote – zoniet grootste – liefde van het viertal. Maar in Sex and the City 2 gaan de boezemvriendinnen nog een stapje verder, meerbepaald naar Abu Dahbi, waar een groot deel van het verhaal zich afspeelt. Naast kameelritten en zwembadtaferelen krijgt u in de film ook te zien hoe de vrouwen verder omgaan met hun relationele problemen.

In Sex and the City 2 zien we ook Penelope Cruz, die in de huid kruipt van een femme fatale die de grote liefde van Carrie probeert af te snoepen. Ook Liza Minnelli en Miley Cyprus zullen in de meidenfilm te zien zijn. All in all wordt het weer twee uur mode, sex en emotionele pijn. Girls unite! De film zou op 28 mei de Belgische filmzalen moeten treffen.

Indien u bij uw cinemabezoek graag nog enig gevoel van spanning wilt ervaren over hoe de vrouwen er tegenwoordig uitzien, raden wij u aan onderstaande trailer dan ook volledig te negeren. Maar de curieuzeneuzen onder u, klikken gewoon hieronder op ‘play’.

Elisah vandaele


repeat=0&vid=19043407&

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content