Paul Rudd zal in de huid kruipen van ‘Ant-Man’

© Reuters

Marvel heeft officieel bevestigd dat Paul Rudd de rol van ‘Ant-Man’ zal vertolken. Met dit nieuws roepen ze een halt toe aan de geruchtenmolen.

Paul Rudd heeft het contract getekend om de titelrol te vertolken in ‘Ant-Man’, een van Marvels eerste superhelden. De aankondiging van Marvel vermeldde niet of Paul Rudd in de huid zal kruipen van de kleine superheld in de gedaante van de wetenschapper Henry ‘Hank’ Pym of de dief Scott Lang.

Marvel benadrukte in hun statement dat Rudd de eerste keuze was om de rol te spelen. Joseph Gordon-Levitt werd ook getipt als mogelijke protagonist, maar Rudd ging uiteindelijk met de rol lopen. ‘We wisten al snel dat we de juiste persoon hadden gevonden toen Paul Rudd werd genoemd. Toen hij niet enkel toestemde om de rol te spelen, maar ook nog eens super enthousiast was, wisten we dat we de juiste acteur voor de rol hadden gecast,’ aldus Kevin Feige van Marvel.

De regie is in handen van Edgar Wright, gekend van films zoals ‘Scott Pilgrim vs. The World’ en ‘The World’s End’. De superheldenfilm wordt in juli 2015 in de zalen verwacht. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content