Paul Rudd werkt samen met man achter ‘This American Life’

De acteur uit ‘Knocked Up’ en ‘The 40-Year-Old Virgin’ experimenteert in een nieuwe film met het bevriezen van lijken. Hiervoor werkt Rudd samen met Errol Morris en Ira Glass.

De film zal gebaseerd zijn op een aflevering van ‘This American Life’. In dit populaire radioprogramma worden elke week enkele al dan niet waargebeurde verhalen verteld rond een bepaald thema. Het programma wordt aan elkaar gepraat door de Amerikaanse radioberoemdheid Ira Glass, die ‘This American Life’ en de nieuwe film ook produceert.

In de aflevering ‘Mistakes Were Made’ zat een verhaal over Bob Nelson, een man die pionierswerk probeerde te verrichten in het bevriezen van lijken. Dit liep echter niet zoals gepland, want het lukte Nelson uiteraard niet om de lijken terug tot leven te wekken. De film zou gebaseerd worden op dit verhaal. Glass en Rudd werken voor de film samen met Errol Morris. Deze gelauwerde filmmaker werd bekend met klassieke documentaires als ‘Gates of Heaven’, ‘Fog of War’ en ‘Fast, Cheap & Out of Control’.

Je kan de bewuste aflevering hier al beluisteren. Een aanrader. (MD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content