Paul Rudd krijgt goed gezelschap in My Idiot Brother

Paul Rudd krijgt er schoon volk bij in zijn nieuwe komedie My Idiot Brother: Rashida Jones, Zooey Deschanel, Elizabeth Banks en Emily Mortimer zijn gecast voor de film.

Paul Rudd krijgt er schoon volk bij in zijn nieuwe komedie My Idiot Brother, geregisseerd door Jesse Peretz. Hoofdrolspeler Rudd mag de volgende dames tot zijn tegenspeelsters rekenen: Rashida Jones, Zooey Deschanel, Elizabeth Banks en Emily Mortimer. De laatste drie vertolken Rudds zussen in de film.

In My Idiot Brother speelt Rudd (Clueless, Role Models) een idealist die, wegens strubbelingen met zijn moeder, telkens bij één van zijn zussen gaat logeren en hen – naast chaos en frustraties – van een nodige dosis inzicht en blijdschap voorziet. Elizabeth Banks’ personage is vrijgezel en een ambitieuze journaliste die op het randje van haar doorbraak staat; Zooey Deschanel speelt een biseksuele en onstabiele jonge vrouw, wier karakter de relatie met haar verantwoordelijke vriendin (Rashida Jones) bemoeilijkt; en Emily Mortimer ten slotte is een moeder die gefixeerd is op het behouden van haar perfecte leventje maar eigenlijk niet beseft dat haar huwelijk naar de knoppen gaat.

Banks en Rudd speelden in 2008 nog samen in Role Models, waarin ze elkaars love-interest waren. De opnames van My Idiot Brother beginnen volgende maand in New York.

Sanne Jehoul

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content