Ozzy Osbourne wordt filmheld

Het nieuws dat er een film over Black Sabbath-frontman Ozzy Osbourne komt, werd door vrouw en manager Sharon aangekondigd.

Er komt een biopic over het leven van Black Sabbath-frontman Ozzy Osbourne. Dat heeft zijn vrouw en manager Sharon bekend gemaakt. Sinds de split van Black Sabbath in 1979 is Sharon de manager van Ozzy. ‘Er is een belangrijke aankondiging op komst. De film is opgepikt door een studio en gaat in productie. We hopen binnen twee weken een persmededeling te kunnen verspreiden. Er is nog geen cast, maar we hebben een producer en heel veel geld, dus we kunnen van start gaan’, aldus Sharon.

De rol van de Prince of Darkness zou gespeeld worden door een nog onbekende acteur. Voor haar eigen rol hoopt Sharon de Britse actrice Carey Milligan te kunnen strikken, maar ook dochterlief Kelly komt volgens haar in aanmerking. ‘Kelly is een Mini Me, dus ze zou dat goed doen.’ De film wordt gebaseerd op de autobiografie I Am Ozzy die vorig jaar uitkwam.

Black Sabbath speelt Paranoid in een ver en duister verleden:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Freek Lauwers

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content