Ook ‘Under The Skin’ te zien op Filmfestival Gent

Het Filmfestival van Gent heeft op de valreep de eigenzinnige scifitrip Under The Skin, met actrice Scarlett Johansson, toegevoegd aan het programma.

Het Filmfestival van Gent doet het met twee films meer dan oorspronkelijk gepland. Na ‘Don Jon’ hebben de organisatoren nu ook ‘Under The Skin’ toegevoegd aan het programmapakket.

De langverwachte derde film van Jonathan Glazer met de zwartharige Scarlett Johansson als sexy beast from outer space was een veelbesproken inzending tijdens het jongste Filmfestival van Venetië. Recensenten noemden de film hypnotiserend, dreigend, erotisch, mysterieus en nog vreemder dan Birth.

‘Under The Skin’ – over een bloedmooie alien die in de Schotse hoofdstad Glasgow neerstrijkt, op verleidtoer gaat en ‘de mens’ leert kennen – is origineel, ambitieus en bloedmooi gefilmd. Een aanrader voor wie bereid is mee te gaan op Glazers filmtrip . De film wordt vertoond op donderdag 17 oktober.

De 40e editie van het Gentse filmfestival gaat 8 oktober van start. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content