Ook Colin Firth in nieuwe film Woody Allen

De Britse acteur Colin Firth krijgt de hoofdrol in de nieuwe film van Woody Allen die in Frankrijk zal gedraaid worden. Eerder werd aangekondigd dat Emma Stone de vrouwelijke hoofdrol zou vervullen.

Regisseur Woody Allen (‘Midnight in Paris’) werkt aan een nieuw filmproject. De media onthulden al dat Allen ‘Easy A’-actrice Emma Stone op het oog had als hoofdrolspeelster. Nu lijkt ook Brits steracteur Colin Firth (‘The King’s Speech’) aan de onderhandelingstafel te zitten met de regisseur. Het ziet er dus naar uit dat Allen opnieuw met een uitgebreide sterrencast zal werken.

Over de inhoud van de nieuwe film is nog maar weinig bekend. Wel zou de prent zich afspelen in Zuid-Frankrijk. Het is niet de eerste keer dat de 77-jarige regisseur uit New York neerstrijkt in la douce France. Eerder blikte hij er ‘Midgnight in Paris’ in, de film waarvoor hij in 2012 de Oscar voor beste script won. De nieuwe komedie zal Allens achtste film in Europa zijn. Deze zomer zullen de opnames starten.

Eind juli komt Allens nieuwste film ‘Blue Jasmine’ uit in de Amerikaanse filmzalen. De hoofrollen zijn voor Cate Blanchett en Alec Baldwin.(CB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content