‘Noordzee, Texas’: prinsessen en motoren

Bekijk de trailer van Bavo Defurnes ‘Noordzee, Texas’ (een verfilming van het boek ‘Nooit gaat dit over’ van André Sollie). De regisseur maakte eerder bekende kortfilms als ‘Matroos’, ‘Saint’ en ‘Kampvuur’. ‘

In ‘Noordzee, Texas’ fantaseert de jonge Pim over prinsessen om zijn eenzame leven op te vrolijken. Wanneer hij ouder wordt, laat hij de prinsessen voor wat ze zijn en heeft hij meer aandacht voor Gino. Al van toen ze nog kinderen waren bestaat er een zekere spanning tussen de twee buurjongens.

De bal gaat pas deftig aan het rollen wanneer Pims moeder haar zoon in de steek laat voor kermisgast Zoltan. Pim gaat bij zijn buren inwonen, waar Sabrina (de zus van Gino) geen kans onbenut laat om hem te verleiden. Terwijl Pim haar probeert af te weren, heeft Gino een relatie met een meisje. Het lijkt er dus niet op dat het ooit iets gaat worden tussen de buurjongens, al geeft Pim de hoop niet op.

‘Noordzee, Texas’ is een verfilming van het boek ‘Nooit gaat dit over’ van André Sollie. In de film zien we Jelle Florizoone, Luk Wyns, Eva Vander Gucht en Katelijne Damen acteren. Regisseur Bavo Defurne maakte eerder bekende kortfilms als ‘Matroos’, ‘Saint’ en ‘Kampvuur’. ‘Noordzee, Texas’ verschijnt op 16 maart in de bioscoop.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Pieter Claes

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content