Nieuwe trailer van ‘The Debt’ online

De trailer van John Maddens nieuwe thriller ‘The Debt’ is door het Amerikaanse productiehuis Focus Feature vrijgegeven. De prent is voorzien voor augustus 2011.

Drie jonge agenten van de Israëlische inlichtingendienst Mossad vermoordden tijdens hun geheime missie in 1965 een notoire oorlogsmisdadiger. Dertig jaar later duikt een voormalige nazi in Oekraïne op die beweert dat hij die zogezegd vermoorde oorlogsmisdadiger is. Eén van de drie Mossad-agenten moet onderzoeken hoe de vork nu precies in de steel zit.

De 60-jarige Stefan zal door Tom Wilkinson worden gespeeld. Sam Worthington gaat voor de rol van de jonge David. Hij is vooral bekend uit de film ‘Avatar’ van James Cameron. Helen Mirren zal de oude Rachel vertolken. Ze kroop in 2006 in de huid van de Britse koningin in de film ‘The Queen’ van Stephen Frears.

John Madden is vooral bekend van zijn ‘Shakespeare in Love’ uit 1998. Het licht komisch liefdesdrama bracht maar liefst 7 Oscars op, waaronder die voor beste vrouwelijke hoofdrol, beste vrouwelijke bijrol en beste kostuums.

De film was vorig jaar al voor het eerst te zien in Toronto. Ze ging toen in première op het plaatselijke filmfestival.

Bekijk hier de trailer van ‘The Debt’.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Julie Herreman

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content