Nieuwe ‘Terminator’-film op komst met Arnold Schwarzenegger

© .

Arnold Schwarzenegger zal wederom te zien zijn als The Terminator in een nieuwe opvolger van de filmreeks. De aankondiging komt als een grote verrassing aangezien de voorganger Terminator Genisys flopte in de Amerikaanse zalen. Een releasedatum is nog niet bekend.

Via een interview met de Australische zender Channel 9 kondigde Arnold Schwarzenegger aan dat hij opnieuw de rol zal spelen van de gevreesde cyborg The Terminator. De nieuwe productie zal de zesde film worden uit de reeks. ‘Ik kijk er erg naar uit, absoluut’, voegde de acteur toe aan zijn statement. Details over de plot wou Schwarzenegger nog niet bekend maken.

Geen Amerikaanse kaskraker

De komst van een nieuwe Terminator-film zorgt voor verbijstering bij velen. Productiehuis Paramount schrapte de twee releasedatums van de sequels aangezien Terminator Genisys een grote teleurstelling was in de VS. Zo bracht de film in zijn totaliteit bijna 90 miljoen dollar op in de Amerikaanse zalen, wat niet genoeg was voor de hoge productiekosten.

Verrassend genoeg verdiende Terminator Genisys het leeuwendeel van zijn winst in het buitenland, meer bepaald in China. Daar bracht de film meer op in het openingsweekend dan het totaal in de VS. Het is mogelijk dat Paramount nu zijn pijlen richt op het buitenland met een nieuwe productie.

Normaalgezien kwam een nieuwe sequel uit in 2017, maar die werd uitgesteld door de reboot van Baywatch. Wanneer de nieuwe releasedatum wordt aangekondigd is nog niet zeker.

(JG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content