Nieuwe haarscherpe beelden van Kuifje-verfilming

Empire Magazine onthult drie nieuwe beelden uit de langverwachte Kuifje-adaptatie van Steven Spielberg en Peter Jackson.

Een paar maanden geleden waren op deze website de eerste beelden te zien van ‘Tintin’, de verfilming van de legendarische Belgische stripreeks van Hergé, die in handen is van niemand minder dan Steven Spielberg en ‘Lord of the Rings’-regisseur Peter Jackson. Aanschouw hier drie haarscherpe nieuwe beelden, vers van de tekentafel geplukt door Empire Magazine.

De jonge reporter Kuifje en nevenfiguren als Kapitein Haddock en Jansen en Janssen – gaan in de verfilming op zoek naar de schat van Haddocks voorvader. Ze trekken daarbij door maar liefst drie stripalbums (Le Crab Aux Pinces d’Or, Le Secret de la Licorne en Le Trésor de Rackham le Rouge) om uiteindelijk het geheim van het schip de Eenhoorn te achterhalen.

‘Tintin: The Secret of the Unicorn’ zal in oktober 2011 verschijnen in de Vlaamse bioscopen. Hoofdrollen zijn weggelegd voor: Jamie Bell, Simon Pegg en Daniel Craig.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Andreas Ilegems

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content