Nieuwe blik op ‘Rush’ van Ron Howard

Vergeet ‘The Fast and the Furious’, Vin Diesel en getunede Opel Corsa’s. Autosport pur sang vind je enkel op het circuit. Geniet mee van de nieuwste trailer van Rush, die barst van de adrenaline en het geluid van gierende banden en brullende motoren.

Rush, geregisseerd door Ron Howard en geschreven door Peter Morgan (‘Frost/Nixon’, ‘The Queen’), vertelt het waargebeurde verhaal van formule 1-piloten James Hunt en Niki Lauda. De ene een flamboyante Engelse playboy geboren voor het circuit, de andere een Oostenrijkse stille jongen maar al even geniaal achter het stuur. De rivaliteit tussen beide heren, zowel op als naast het circuit, groeide midden jaren zeventig uit tot een ware legende en dreef hen steeds verder in hun zoektocht naar faam en glorie.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De charismatische Hunt wordt gespeeld door Chris Hemsworth, die we kennen als de dondergod in ‘Thor’. Daniel Brühl, die meespeelde in ‘Inglorious Basterds’, kruipt in de huid van de perfectionistische Niki Lauda. Ook Olivia Wilde, Natalie Dormer en Alexandra Maria Lara zullen in de film te zien zijn. ‘Rush’ wordt in september in de zalen verwacht. (JH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content