Na Lego nu ook film over Play Doh

© playdoh

Het is nog niet helemaal duidelijk wat de bedoeling zal zijn, maar allicht kan je de prent- net zoals het goedje zelf- perfect in je eigen keuken namaken.

Play-Doh, in de volksmond ook wel eens plasticine genoemd, was fantastisch speelgoed. Je kon er taartjes mee bakken, wormen mee rollen of gewoon eindeloos aan ruiken terwijl je onthaalmoeder krijste dat je het “absoluut niet in je mond mag steken!”. Wie dacht dat Play Doh niet veelzijdiger kon worden dan je eigen inbeeldingsvermogen zal (aangenaam) verrast worden want Flavorwire meldt dat er een film gemaakt zou worden over het felgekleurde speeldeeg.

Nee, niet deze

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

20th Century Fox heeft Bridesmaids-regisseur Paul Feig bij de arm genomen om een film te maken waarin Play Doh een grote rol speelt, al is het niet duidelijk of de film echt over Play Doh zal gaan, of dat alle personages uit Play Doh gemaakt zullen worden of dat het simpelweg “Lego”, maar dan met Play Doh wordt.

Hasbro, het speelgoedbedrijf dat ook al Rihanna zakken geld toesmeet om met ‘Battleship’ Zeeslag te promoten en momenteel ook “iets” wil doen met de Magic: The Gathering speelkaarten, heeft alvast de goedkeuring gegeven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content