Matthias Schoenaerts maakt Hollywood-debuut

© Image Globe

Matthias Schoenaerts maakt zijn eerste echte Hollywoodfilm. De acteur uit Antwerpen heeft een rol weten bemachtigen in Blood Ties, de nieuwste film van Guillaume Canet over de New Yorkse maffiawereld.

De Hollywood Reporter meldde eerder al dat Schoenaerts deel zou uitmaken van de Blood Ties cast, maar de acteur heeft het nieuws donderdag pas zelf bevestigd tijdens een telefonisch interview in het VTM programma ‘Voor De Show’.


Schoenaerts wist het Amerikaanse publiek te overtuigen met Bullhead, en zal dus nu zijn Hollywooddebuut maken in Blood Ties, een Engelstalige remake van de Franse thriller ‘Les liens du sang’. Regisseur Guillaume Canet speelde toen de hoofdrol. Blood Ties gaat over twee broers die aan weerskanten van de wet vertoeven; de ene is bij de politie, de ander bij de maffia. Schoenaerts zal de rol van een maffioso, Anthony Scarfo, voor zijn rekening nemen en zij aan zij spelen met grote namen als Clive Owen, Marion Cotillard, Mila Kunis en James Caan. De acteur is binnenkort ook al samen met Marion Cotillard te zien in “De rouille et d’os”. (ks)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content