Marvel mogelijk geïnteresseerd in Josh Holloway

Lost is afgelopen in de VS, tijd dus voor de acteurs om nieuwe uitdagingen te zoeken. Josh ‘Sawyer’ Holloway werd naar verluidt al aangesproken door Marvel Studios.

Is er leven na Lost? Na zes seizoenen werd vorig weekend de allerlaatste aflevering getoond in de VS, en dan is het maar de vraag wat er van al die acteurs komt die onlosmakelijk verbonden blijven met hun personage. Hunk van dienst Josh Holloway, Sawyer in de serie, laat er alvast geen gras over groeien: hij werd naar verluidt door Marvel Studios aangesproken om mee te doen in een volgende comic book-verfilming, al is nog niet bekend dewelke.

Er wordt gesuggereerd dat hij gevraagd werd voor The Avengers, gepland voor 2012, waarin de rollen van onder andere Ant-man, Hawkeye en Dum Dum Dugan nog ingevuld moeten worden. Holloway werd ook een tijdje overwogen om Gambit te spelen in X-Men: The Last Stand, maar moest toen afhaken door het drukke draaischema bij Lost.

Hoe het met de andere Losties gaat? Evangeline ‘Kate’ Lilly is volgend jaar te zien in Real Steel, samen met Hugh Jackman. Daniel Dae ‘Jin’ Kim blijft voorlopig in Hawaï plakken (waar het grootste deel van Lost werd opgenomen) om de nieuwe tv-serie Hawaii Five-O op te nemen.

Sanne Jehoul

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content