Lykke Li maakt filmdebuut in Zweedse thriller (video)

© Instagram

De Zweedse zangeres Lykke Li werkt opnieuw samen met regisseur Tarik Saleh voor het filmproject ‘Tommy’. Dit is de eerste keer dat de zangeres een rol vertolkt in een langspeelfilm.

Lykke Li is geen vreemde in de wereld van de film. Haar nummer ‘I Follow Rivers’ staat op menig soundtrack en ze werkte samen met regisseur David Lynch aan een nummer voor zijn album. Ook werden haar kunstige videoclips voor ‘I Follow Rivers’ en ‘Sadness is a Blessing’ geregisseerd door cineast Tarik Saleh. Deze zag blijkbaar een talentvolle actrice in Lykke Li, want de zangeres kreeg een rol in zijn prent ‘Tommy’.

De thriller draait rond Estelle, de vrouw van een crimineel, die na een jaar van onderduiken terugkeert naar haar woonplaats en de medeplichtigen van haar echtgenoot aan de tand gaat voelen. Welke rol Lykke Li precies speelt in de film is nog niet duidelijk. De zangeres deelde een foto van haarzelf en een van de criminelen uit de prent in een innige omhelzing en ook in de trailer is ze prominent aanwezig.

‘Tommy’ wordt op 14 maart in de Zweedse bioscoopzalen verwacht. Of de film ook een Belgische release krijgt, valt af te wachten. (LP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content