‘Lost’ bedenker J.J. Abrams opnieuw naar het kleine scherm

De Amerikaanse televisiezender NBC gaat in zee me J.J. Abrams. De zender gaf het groene licht om Abrams’ post-apocalyptische tv-film, ‘Revolution’, in serievorm te gieten.

Het is moeilijk om ‘Hollywood’ en ‘J.J. Abrams’ niet in een adem te vernoemen. De regisseur van ‘Mission Impossible III’ en ‘Star Trek’ heeft als producer van verschillende shows veel vingers in de pap. Zijn bekendste project is ongetwijfeld de avonturenserie ‘Lost’. Abrams is de producer van de post-apocalyptische film ‘Revolution’ waarvan Jon Favreau de regisseur is. NBC heeft aangekondigd van de tv-film een serie te willen maken.

Revolution

‘Revolution’ gaat over een groep mensen die trachten te overleven in een wereld waar elke bron van energie op mysterieuze wijze verdwenen is. De personages uit zowel de film als de serie zullen gespeeld worden door onder anderen Billy Burke (Twilight), Giancarlo Esposito (Breaking Bad) en Andrea Roth (Ringer). Abrams zal in de productie van de serie bijgestaan worden door ‘Supernatural’ schrijver en producer, Eric Kripke.

(JG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content