Krijgt Boba Fett zijn eigen film?

Als het van ‘Jurassic Park III’-regisseur Joe Johnston afhangt, komt er snel een spin-off over de ‘Star Wars’-slechterik.

De website Screen Rant sprak Joe Johnston onlangs ter gelegenheid van zijn nieuwste film, superheldenepos ‘Captain America’. Het gesprek werd echter meteen een stuk interessanter toen Johnston vertelde dat hij George Lucas probeert te overtuigen om opnieuw een Star Wars-film te maken.

Deze film zou niet over bijvoorbeeld Darth Vader en Luke Skywalker gaan, maar over Boba Fett. Dit is een huurmoordenaar uit enkele Star Wars-films die een cultstatus heeft onder de fans. Het is geen toeval dat Johnston er net Boba Fett uit pikt. Hij beweert immers zelf verantwoordelijk te zijn voor het ontwerp van het iconische uniform van de slechterik.

Het zou de eerste ‘Star Wars’-film zijn sinds ‘The Clone Wars’ uit 2008. Die film was echter niet zo’n groot succes bij pers en publiek. George Lucas heeft voor zover bekend nog niet gereageerd.

Johnston had nog nieuws te melden in het interview. Er is volgens hem immers ook een vierde ‘Jurassic Park’ in de maak. Sam Neill, die de hoofdrol vertolkte in de eerste en de derde dinosaurusfilm, zou echter verstek laten gaan. (MD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content