Kinepolis herlanceert Sneak Previews

© gf

Kinepolis Antwerpen schotelt opnieuw elke tweede dinsdag van de maand een Sneak Preview voor. Goed voor een avant-première van een film waarvan de titel op voorhand niet wordt vrijgegeven.

Vanaf dinsdag 14 april kunnen filmfans zich in Kinepolis Antwerpen opnieuw laten verrassen door een avant-première van een film waarvan de titel tot het laatste moment wordt geheimgehouden. Wie de blockbuster, romcom of andere productie rauw lust, kan ’tot 20 minuten na het begin van de film de zaal verlaten, het ticket omwisselen voor een andere film of zijn/haar geld terugvragen‘, zo verzekert de bioscoopgigant in een persbericht.

Wie de prent uitkijkt, kan achteraf zijn mening spuien over wat hij/zij voorgeschoteld kreeg. Vijf jaar geleden voerde Kinepolis de Sneak Previews af. Nu is het weer tijd om de formule van onder het stof te halen. ‘In de Verenigde Staten en onze buurlanden zijn Sneak Previews ongelooflijk populair. Ons publiek smeekte ons haast om ze terug in te voeren. We starten er nu weer mee in Antwerpen, na de zomer bekijken we of we de Sneak Previews in de rest van België zullen uitrollen’, aldus Tom Dhaenens van Kinepolis.

De eerste Sneak Preview vindt dinsdag plaats om 19u45 aan standaard ticketprijs. De film blijft dus nog een verrassing, maar wie regelmatig de internationale releases in het oog houdt, kan al vermoeden welke titel een (heel) goede kans maakt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content