Joseph Gordon-Levitt en Seth Rogen weer samen in kerstfilm

De ’50/50′-sterren Joseph Gordon-Levitt en Seth Rogen zullen weer samenwerken in een voorlopig nog titelloze kerstkomedie.

Regisseur Jonathan Levine heeft zijn ’50/50′-steracteurs weer opgetrommeld voor een kerstfilm. De opnames met Joseph Gordon-Levitt en Seth Rogen zouden in de zomer van 2014 al van start moeten gaan.

De film zal het verhaal vertellen van drie jeugdvrienden die in New York samenkomen om er uit te gaan en zo hun jaarlijkse kersttraditie in eer te houden. Gordon-Levitt en Rogen spelen twee van de beste vrienden, de derde hoofdrol moet nog worden gecast.

De titelloze kerstfilm wekte interesse bij verschillende grote studio’s als Sony, Universal en Paramount. Maar het was Sony die ermee ging lopen. De studio werkte ook mee aan de komedie ‘This is the end’ met onder andere Rogen, Jonah Hill en James Franco in de hoofdrollen. Momenteel werkt de studio mee aan een ander project van Rogen, ‘The interview’. (WD)

Joseph Gordon-Levitt kondigde de nieuwe samenwerking aan op Twitter:

Very very happy to announce that I’m gonna be working again with @jonathanalevine and @Sethrogen. This one’s gonna be a good one..

— Joseph Gordon-Levitt (@hitRECordJoe) February 11, 2014

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content