James Franco maakt film over look-a-likes van hemzelf en Lindsay Lohan

Acteur James Franco zoekt “James Franco types” en “Lindsay Lohan types” om mee te spelen in een nieuw filmproject over het leven van twee Hollywoodberoemdheden.

Manusje-van-alles James Franco (hij acteert, presenteert, maakt kunst en schrijft kortverhalen) heeft een nieuwe video/ kunstproject op poten gezet waarin een leven gelijkaardig aan dat van hemzelf en Lindsay Lohan onder de loep wordt genomen.

Franco’s productiebedrijf Rabbit Bandini is nog op zoek naar mannen en vrouwen die op Franco of Lohan lijken. De look-a-likes moeten 13, 21, 30, 45 of 60 jaar oud zijn. Dat staat te lezen op een castingbericht op de Actors’ Access website. De geselecteerden zullen vervolgens meespelen in een film of kunstproject over het leven van twee Hollywoodberoemdheden.

Franco en Lohan zijn naar het schijnt al jarenlang goede vrienden. Ze hebben in 2006 even samengewerkt in ‘The Holiday’, een romantische komedie met Kate Winslet en Cameron Diaz. Het is nog niet duidelijk of Lohan zelf ook betrokken is bij het nieuwe project, dat voorlopig nog onder de naam “Untitled James Franco Project” door het leven moet.

De zesentwintigjarige Lohan werkt momenteel tussen het afkicken en het volbrengen van taakstraffen door aan de opnames van ‘The Canyons’, een onafhankelijke thriller van Paul Schrader naar een script van Bret Easton Elles (‘American Psycho’). De volgende rol van Franco (34) is er eentje in Sam Raimi’s ‘Oz: The Great and Powerful’, een prequel van ‘The Wizard of Oz’. Hij is nu ook te zien in ‘Francophrenia (Or Don’t Kill Me, I Know Where the Baby Is)’, een collage van 70 minuten vol van zijn gastoptredens in de Amerikaanse TV-soap ‘General Hospital’. (CB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content