James Franco krijgt ster op Walk Of Fame

Acteur James Franco (34) werd gehuldigd met een ster op de befaamde Hollywood Walk of Fame, waar spraakmakende mediafiguren een tegel voor hun verdiensten krijgen.

Franco vierde de ceremonie met zijn moeder, zijn broer, regisseur Sam Raimi en goede vriend Seth Rogan. “We zijn heel trots om James Franco in de bloemetjes te mogen zetten met deze ster”, aldus Ana Martinez, verantwoordelijke voor de Hollywood Walk of Fame ceremonies. “Je kan nu wel stellen dat de Walk of Fame zijn Yellow Brick Road” is, aldus Martinez die hiermee verwijst naar Francos recentste film; de langverwachte prequel Oz The Great And Powerful.

James Franco werd bekend met zijn rol in de James Dean biopic, en speelde daarna ook nog in Milk, Eat, Pray, Love, Pineapple Express, Spiderman en 127 Hours, waarvoor hij een Oscarnominatie in de wacht sleepte. Eind 2011 werd Franco uitgeroepen tot een van de meest belovende acteurs van het moment.

Francos ster; de 2492e ster op de Hollywood Walk of Fame, bevindt zich op Hollywood Boulevard ter hoogte van El Capitan Theatre. (KS)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content