J.J. Abrams produceert robotfilm

De regisseur van ‘Star Trek’ en ‘Mission Impossible III’ en medebedenker van ‘Lost’ gaat een verfilming van Paul Guinan en Anina Bennetts graphic novel ‘Boilerplate’ producen.

J.J. Abrams – regisseur van onder meer ‘Star Trek’ en ‘Mission Impossible III’, en medebedenker en producer van de succesvolle tv-serie ‘Lost’ – heeft heel wat nieuwe filmprojecten op stapel liggen. ‘Super 8’ – een film waar nog weinig meer over bekend is dan dat ook Steven Spielberg en Bryan Burk erbij betrokken zullen zijn — wordt in 2011 verwacht, en daarnaast werkt hij aan ‘Mission Impossible IV’, ‘Samurai Jack’ en een ‘Star Trek’-sequel.

En dat is nog niet alles. Onlangs raakte bekend dat Abrams met zijn productiebedrijf Bad Robot ook nog een robotfilm – naar de graphic novel ‘Boilerplate: History’s Mechanical Marvel’ van Paul Guinan en Anina Bennett – gaat produceren.

De gelijknamige film – waarvan Paramount de rechten gekocht heeft – zal gaan over ’s werelds eerste robot die eind negentiende, begin twintigste eeuw op aarde vertoefde.

Michael Ilegems

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content