Harrison Ford (nog) niet in de nieuwe Blade Runner

Amper één dag nadat het gerucht dat Harrison Ford zou meedoen in de sequel op Blade Runner de kop opstak is het meteen ontkracht. Kort op de bal spelen, heet zoiets.

Alcon Entertainment, de producer voor het volgend project van Ridley Scott, liet weten dat de geruchten ongegrond waren.”Het is absoluut onwaar dat we gesprekken begonnen zijn met Harrison Ford voor de nieuwe Blade Runner”, zegt Alcon-baas Andrew Kosove. “We zijn nog volop bezig met het zoeken van een schrijver voor het script. En dus absoluut niet bezig met casting.”

Verder wou Kosove ook kwijt welke richting ze willen uitgaan met de nieuwe Blade Runner, die waarschijnlijk een sequel zal zijn. “Wat Ridley doet met Prometheus is een goed model voor Blade Runner. Hij heeft iets gemaakt met betrekking tot de originele Alien en tegelijk is het een goede stand-alone film.”

Dat Ford helemaal niet in de film komt is echter nog niet uitgesloten. Zou hij een aanbod afwijzen, mocht die er komen? “Aangezien we nog niet weten welke weg we willen inslaan kan je zeggen van wel. Maar ik denk niet dat hij dat zou doen.” Het zal dus nog een tijdje duren voor er concreet nieuws hierover komt. (JV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content