Hadise krijgt hoofdrol in remake van The Bodyguard

De Belgisch-Turkse zangeres-actrice Hadise gaat de hoofdrol spelen in een Turkse bioscoopversie van de Hollywoodklassieker “The Bodyguard” uit 1992, één van de hoogtepunten uit de carrière van Whitney Houston.

De Belgisch-Turkse zangeres-actrice Hadise gaat de hoofdrol spelen in een Turkse bioscoopversie van de Hollywoodklassieker “The Bodyguard” uit 1992. Dat meldt de Engelstalige versie van de Turkse krant Hürriyet. In de originele prent was die rol weggelegd voor inmiddels wijlen Whitney Houston.

Diva

Het flinterdunne verhaaltje gaat over een diva die last heeft van een stalker, waardoor zij zich verzekert van de diensten van een extra lijfwacht (rol van Kevin Costner). De film knipoogde ook naar de beroemde prent “Yojimbo” (De Lijfwacht) van Akira Kurosawa.

De Turkse remake heeft vooralsnog geen titel. Hadise zou de titel van haar jongste album – “Ask kac beden giyer?” (What size does love wear?) – gesuggereerd hebben, maar ving met dat voorstel bot bij de productiemaatschappij.

Idool

Welke Turk in de voetsporen van Costner zal stappen, is evenmin bekend. Ook de vraag of Hadise een versie van de Houston-hit “I will always love you” gaat zingen (en zo ja, in welke taal), heeft nog geen antwoord.

Hadise Açikgoz is bekend van de Vlaamse versie van “Idool”, van het album “Sweat” (met de hits “Sweat” en “Milk chocolate girl”). Terwijl ze nog school liep in Hasselt presenteerde ze in het weekend de best bekeken televisieshow in Turkije.

Ze haald de vierde plaats op het Eurovisiesongfestival in 2009. Met “Düm tek tek” vertegenwoordigde zij de Turkse kleuren. (Belga/EE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content