Grote internationale belangstelling voor ‘Hasta la Vista’

Sinds ‘Hasta la Vista’, de jongste langspeelfilm van Geoffrey Enthoven, de hoofdprijs wegkaapte op het filmfestival van Montréal, is er vanuit de hele wereld interesse voor de film.Ook Brad Pitt en Jim Carrey toonden interesse.

Sinds ‘Hasta la Vista’, de jongste langspeelfilm van Geoffrey Enthoven, de hoofdprijs wegkaapte op het filmfestival van Montréal, is er vanuit de hele wereld interesse voor de film.

Meest opvallende is het gerucht dat Brad Pitt geïnteresseerd zou zijn in een mogelijke distributie in de VS of een remake. Die interesse wordt door de makers van de film bevestigd. Ook Jim Carrey toonde interesse, net als enkele andere productiehuizen waaronder Sony Classics en the Weinstein Company.

Wat wel al vaststaat, is dat het productiebedrijf “Les Films 13” van de bekende Franse regisseur/producent Claude Lelouch “Hasta la Vista” vanaf maart 2012 in de Franse bioscopen zal verdelen op 150 kopieën. Ook zeker is dat de film eind deze maand al uitkomt in Canada en vermoedelijk later dit najaar in Nederland.

Vrijdag 16 september wordt beslist of ‘Hasta la Vista’ als Belgische film voor de Oscars wordt ingezonden. Ook ‘Rundskop’ van Michaël R. Roskam en ‘Le Gamin au Vélo’ van de broers Dardenne maken kans.

‘Hasta La Vista’ komt op 14 september in de Belgische bioscopen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content