Grease-koppel Travolta en Newton-John samen op kerstalbum

John Travolta en Olivia Newton-John, het legendarische koppel uit de filmklassieker Grease, zijn na dertig jaar nog eens samen te horen op een nieuwe plaat.

John Travolta en Olivia Newton-John zijn na dertig jaar zijn na dertig jaar nog eens in de studio gedoken. Het legendarische filmkoppel uit Grease heeft een kerstalbum opgenomen en opgedragen aan Jett, de zoon van Travolta die in 2009 overleed.

‘Olivia en ik hebben altijd opnieuw willen samenwerken, maar het moet een goed project zijn, anders krijg je het gevoel dat het allemaal wat geforceerd is’, verklaarde Travolta in een interview met Fairfax Media.

Travolta en Newton-John maakten zich onsterfelijk door hun rollen van Danny en Sandy in de musical Grease uit 1978. Het nummer ‘You’re the one that I want’ uit de soundtrack van de film ging wereldwijd tientallen miljoenen keren over de toonbank.

Op het kerstalbum ‘This Christmas’ staat ook een nummer van John Farrar, de auteur van ‘You’re the One That I Want’. Daarnaast werden onder andere Barbara Streisand en Tony Bennett gestrikt. De opbrengst gaat naar de Jett Travolta Foundation en naar de stichting tegen kanker in Melbourne van de Australische zangeres Newton-John. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content