‘Girls’-ster Allison Williams in ‘The Fantastic Four’?

© Reuters

Allison Williams, beter bekend als Marnie in de populaire HBO-serie ‘Girls’, zal mogelijk een rol gaan spelen in de nieuwe verfilming van de stripboekenreeks ‘The Fantastic Four’. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentnieuwssite Deadline.

Het ziet er naar uit dat Hollywood de weg naar Amerikaanse actrice Allison Williams gevonden heeft. Haar rol in Lena Dunhams ‘Girls’ legde haar alvast geen windeieren. Zo werd er onlangs bekend gemaakt dat de ster-in-spe onderhandelde over een rol in Shawn Levy’s (‘Night at the Museum’) nieuwe film ‘Rosaline’. Nu wordt er ook gefluisterd dat ze in aanmerking komt voor een hoofdrol in de nieuwe ‘The Fantastic Four’-film.

Als de actrice de job aanneemt, zal ze de eerste naam zijn die zich verbindt aan deze superheldenfilm. De films ‘Fantastic Four’ en ‘Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer’ uit 2005 en 2007 werden, vooral door Marvel-fans, matig onthaald. Beide films werden door Tim Story geregisseerd. Regisseur Josh Trank (‘Chronicle’) zal de regie van de derde verfilming op zich nemen.

De superheldengroep werd voor het eerst uitgegeven bij Marvel Comics in 1961. De vier centrale figuren zijn Susan Storm (Invisible Girl), Reed Richards (Mr. Fantastic), Johnny Storm (The Human Torch) en Ben Grimm (The Thing). In de vorige adaptaties werden deze rollen gespeeld door respectievelijk Jessica Alba, Ioan Gruffudd, Chris Evans en Michael Chiklis. Voor welke rol Williams in aanmerking komt, is nog niet bekend (CB).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content