‘Ghostbusters 3’: met of zonder Bill Murray?

Dan Aykroyd, de geestelijke vader van de ‘Ghostbusters’-franchise, heeft laten weten dat de opnames van de langverwachte derde film over de beroemde spookjagers vermoedelijk van start zullen gaan in de lente van volgend jaar. Of Bill Murray in de film zal verschijnen is nog niet duidelijk.

De Canadese komiek, acteur, scenarist, muzikant, wijnmaker én ufologist Dan Aykroyd heeft de geruchten nu officieel bevestigd: in de lente van 2012 zal ‘Ghostbusters 3’ worden ingeblikt. De eerste ‘Ghostbuster’-film dateert al van 1984, het vervolg erop verscheen een aantal jaren later (1989). Meer dan twintig jaar na deze laatste zal er dus een nieuwe film over de spookjagers in de cinemazalen verschijnen. Of de ondertussen al 60-jarige acteur Bill Murray, die in de eerste twee films meespeelde, deel zal uitmaken van de cast is nog niet duidelijk. ‘We hopen erop, we hebben trouwens al een uitstekend script’, aldus Aykroyd. Maar hij voegt hier nog aan dat ‘het concept Ghostbusters veel groter is dan een individuele rol.’ In ‘Ghostbusters 3’ wil Aykroyd, naast de originele cast, ook nieuw talent een kans geven.

Bekijk hieronder de trailer van het origineel uit 1984. Who You Gonna Call?

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(NM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content