Fototentoonstelling over Harry Potter in Antwerps Centraal Station

Een nieuw boek over Harry Potter komt er dan toch niet, maar fans van de tovenaarsleerling komen deze zomer ruimschoots aan hun trekken in de filmzalen én in het Centraal Station van Antwerpen.

Woensdag opent de grootschalige tentoonstelling met een feestelijk evenement, in aanwezigheid van acteurs Jason Isaacs (die de rol van Lucius Malfidus vertolkt) en Evanna Lynch (beter bekend als Loena Leeflang).

De expositie werpt een blik achter de schermen van alle acht Harry Potter-films, en toont hoe de serie evolueerde doorheen de jaren. De jonge hoofdacteurs waren nog kind toen de allereerste film werd ingeblikt in 2001, maar hoofdrolspeler Daniel Radcliffe wordt er deze zomer bijvoorbeeld al 22.

Wie graag eens hallo wil zeggen aan Jason Isaacs of Evanna Lynch, is op woensdag 29 juni om 16.30 uur welkom in het Centraal Station van Antwerpen. De tentoonstelling zal twee weken lopen, en op 13 juli komt de achtste en allerlaatste Potterfilm, ‘Harry Potter & the Deathly Hallows, Part II’ in onze bioscopen (MD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content