Filmconcert van Tindersticks

Voor de opening van het Brussels Film Festival, dat dit jaar plaatsvindt van 22 tot en met 29 juni, geeft de Engelse band Tindersticks een uniek filmconcert in het Paleis voor Schone Kunsten.

Op 23 juni geeft de Britse band Tindersticks naar aanleiding van de 9de editie van het Brussels Film Festival een uitzonderlijk filmconcert in het Paleis voor Schone Kunsten. Tindersticks brengt die avond live zijn soundtracks terwijl de bijhorende beelden uit de films van Claire Denis te zien zijn op groot scherm. Dit alles gebeurt in aanwezigheid van de Franse regisseur.

Het festival stelt een vijftigtal films voor van alle mogelijke soorten: een officiële competitie, films in avant-première, films die niet getoond werden in België, openluchtvertoningen op het Heilig-Kruisplein en kortfilms. Er staan ook verschillende activiteiten op het programma zoals de aperitiefconcerten, een VIP-avond, een concertavond en activiteiten voor kinderen.

Het concert vindt plaats op 23 juni om 20u30 in de Henry Le Boeuf zaal in het Paleis voor Schone Kunsten. Via deze link kan u tickets voor dat concert bestellen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(NM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content