Felix van Groeningen zoekt actrice voor ‘The Broken Circle Breakdown’

Regisseur Felix van Groeningen heeft nog wat gaten in de cast van zijn volgende film. Voor de rol van Maybelle zoekt hij nog vier generaties jonge meisjes.

‘The Broken Circle Breakdown’ wordt voor van Groeningen de opvolger van het geprezen ‘De helaasheid der dingen’. De film is gebaseerd op het gelijknamige theaterstuk van Johan Heldenbergh (Compagnie Cecilia).

De hoofdrollen voor ‘The Broken Circle Breakdown’ wist van Groeningen met Johan Heldenbergh en Veerle Baetens al in te vullen. Maar voor de rol van Maybelle – de dochter van Heldenbergh en Baetens – zoekt hij nog een baby, een peuter, een kleuter èn een meisje van zes. Samen spelen ze Maybelle van bij haar geboorte tot ze zes wordt. Uiteraard is het dus de bedoeling dat alle meisjes fysieke gelijkenis vertonen.

De opnamen beginnen op 18 juli en nemen ongeveer 7 weken in beslag. Wie zin heeft om enkele dagen door te brengen op een filmset, meldt zich aan bij castingmaybelle.menuet@gmail.com. Naast je contactgegevens zeker ook een foto mailen.

‘The Broken Circle Breakdown’ wordt in de herfst van 2012 in de zalen verwacht.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Pieter Claes

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content