Emma Watson en Daniel Brühl gecast in politieke thriller ‘Colonia’

© Reuters

Emma Watson en Daniel Brühl spelen de hoofdrollen in ‘Colonia’, een politieke thriller over militaire coup in Chili in 1973. De regie is in handen van Florian Gallenberger.

De Duitse regisseur, Florian Gallenberger, won in 2000 de Oscar voor Beste Live Action Kortfilm met ‘Quiero Ser (I Want To Be…)’. Daarna maakte hij furore met de langspeelfilms ‘Honolulu’ en ‘City Of War: The Story Of John Rabe’. In beide films speelde Daniel Brühl mee. Brühl is voornamelijk bekend door zijn rollen in ‘Inglourious Basterds’ en ‘Good Bye Lenin!’. Emma Watson (‘Harry Potter’ en ‘The Perks Of Being A Wallflower’) is zijn tegenspeelster.

Zij kruipen in de huid van het jonge, Duitse koppel, Lena en Daniel. Wanneer de militaire coup wordt gepleegd door Augusto Pinochet in 1973, raken ze verwikkeld in het hele gebeuren. Pinochets geheime politie pakt Daniel op en voert hem naar ‘Colonia Dignidad’. Lena spoort hem op en komt te weten dat de kolonie niet is wat ze lijkt. Wat een vredelievende plek zou moeten zijn, onder leiding van Paul Schäfer, blijkt al snel een gevangeniscentrum te zijn waar martelingen dagelijks voorkomen.

De opnames zouden tot het einde van dit jaar duren en vinden plaats in Luxemburg, Duitsland en Zuid-Amerika. (WH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content