Emily Blunt met Tom Cruise in ‘All You Need is Kill’

Variety meldt dat Blunt zal verschijnen in de verfilming van de graphic novel ‘All You Need is Kill’. De Britse schone zal de glorie moeten delen met oldtimer Tom Cruise die tussen twee Mission Impossible projecten tijd maakt voor de film.

‘All You Need is Kill’ gaat over een soldaat die in een futuristische oorlog sneuvelt en keer op keer de laatste dag van zijn leven moet herbeleven. Het concept van een enkele dag te moeten herbeleven is niet aan haar proefstuk toe. Bill Murray was in ‘Groundhog Day’ gedwongen om als journalist keer op keer zijn meest gehate taak uit te voeren tot hij de tijd nam om enkele levenslessen te leren. Jake Gyllenhaal gaat in ‘Source Code’, met behulp van een soort tijdmachine, op zoek naar de dader van een bloederige aanslag op een trein.


Emily Blunt vergaarde haar eerste bekendheid met rollen in ‘The Devil Wears Prada’ en ‘The Young Victoria’ en we zien haar de laatste jaren steeds vaker verschijnen. Met haar rol in ‘The Adjustment Bureau’ naast Matt Damon en in het voor later dit jaar aangekondigde ‘Looper’ is ze goed op weg om de volgende sci-fi babe te worden.


‘All You Need is Kill’, als dat inderdaad de naam is dat het project zal krijgen, begint met productie tegen het einde van 2012.
(JG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content