Eerste versie van filmscript voor Absolutely Fabulous is klaar

Patsy & Eddie van Absolutely Fabulous © .

Jennifer Saunders, u beter bekend als Eddie uit de komische reeks ‘Absolutely Fabulous’, heeft aangekondigd dat ze het script voor de film van de beroemde serie neergepend heeft.

‘Ik heb de eerste versie klaar en voel me euforisch,’ liet Jennifer Saunders weten aan Sunday People. ‘Mijn goede voornemen dit jaar is om de film in te blikken. Anders wordt dit een jaar vol zinloos uitstellen,’ voegde ze toe.

Tussen 1992 en 2012 werden vijf seizoenen en verschillende specials uitgezonden van Ab Fab, de sitcom over Eddie, dochter Saffy en Eddie’s beste vriendin Patsy. Voor de scenariste en hoofdrolspeelster Jennifer Saunders hoeft het avontuur daar echter niet te stoppen. Nu ze een filmscript klaar heeft, hoopt ze dat de bal snel aan het rollen gaat en in 2015 eindelijk een Ab Fab-film wordt ingeblikt.

Dawn French, de medebedenkster van de reeks, zorgde voor wat extra druk zodat Saunders vaart zet achter de film. Tijdens een radioshow sloot ze een weddenschap af met Saunders waarbij ze voor meer dan 127.000 euro wedde dat de film er niet zou komen. ‘Ik moet het script dus wel afwerken, anders moet ik haar die gigantische som betalen,’ aldus Jennifer Saunders. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content