Eerste trailer voor splinternieuwe Scorsese

In het voorsmaakje van ‘Hugo’ zien we onder meer Chloe Moretz, Jude Law en Ben Kingsley.

De film is een adaptatie van het jeugdboek ‘The Invention of Hugo Cabret’ van Brian Selznick, uit 2007. Het verhaal is losjes geïnspireerd op het leven van de filmpionier Georges Méliès, die naast regisseur ook verzamelaar van mechanische figuren was. Hugo Cabret is een weesjongen die in een Parijs station woont, en een magisch avontuur beleeft met een speelgoedwinkeleigenaar. Die setting is allerminst toevallig: ook Méliès werkte ooit in een speelgoedwinkel in de Franse hoofdstad.

Voor een Scorsese is het uiteraard niet zo moeilijk om een deftige cast bij elkaar te rapen, en ook voor ‘Hugo’ stond de top van Hollywood te springen. We zien onder meer Ben Kingsley, Jude Law, Sasha Baron Cohen en Christopher Lee. De film komt trouwens uit in 3D, een primeur voor Marty.

Scorsese was altijd al moeilijk vast te pinnen op een genre, maar ‘Hugo’ ziet er wel heel familievriendelijk uit om afkomstig te zijn van de regisseur van ‘Mean Streets’. Desalniettemin is dit een mooie, sfeervolle trailer voor wat wellicht een van de kersthits van dit jaar zal worden. (MD)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content