Eerste teaser trailer van de film ‘Justice League’ vrijgegeven

© Warner Bros Pictures

Gisteren werd in San Diego op Comic-Con International de eerste teaser trailer van de film ‘Justice League’ van regisseur Zak Snyder getoond. De film zelf wordt pas verwacht in november 2017.

Fans die tijdens Comic-Con bijeen kwamen voor een paneldiscussie tussen de Justice League acteurs Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman), Ezra Miller (The Flash) en Ray Fisher (Cyborg) kregen als toemaatje een eerste teaserfilmpje van Justice League van regisseur Zak Snyder te zien.

Zack Snyder nam eerder ook de regie voor zijn rekening van de film Batman V Superman: Dawn Of Justice. Deze film, die uitkwam in maart van dit jaar, kreeg van de critici behoorlijk negatieve kritieken, maar kon niettemin op behoorlijk van filmbezoekers rekenen.

“Ik denk wel degelijk dat de toon van Justice League veranderd is, als gevolg van de kritiek die werd gegeven”, zegt Zak Snyder.

Oordeel zelf:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content