Eerste deel van Oz The Great And Powerful triptych onthuld

Dromers: opgelet! Disney maakt hier het eerste paneel van het promodrieluik voor Oz The Great And Powerful bekend. Het drieluik maakt deel uit van de campagne rond de langverwachte prequel op the Wizard of Oz onder regie van Sam Raimi.

Dit voorjaar kunnen fantasyfans opgelucht ademhalen. De langverwachte Oz: The Great And Powerful zal immers vanaf maart in de bioscoop te zien zijn. De film, geregisseerd door Sam Raimi (Spider-Man), is een adaptatie van L. Frank Baum’s roman The Wonderful Wizard of Oz (1900) en moet de prequel worden van de bekende Wizard of Oz -film uit 1939.

Oz The Great And Powerful vertelt het verhaal van de obscure goochelaar Oscar Diggs (James Franco) die van de zanderige gronden van Kansas geblazen wordt en terecht komt in het levendige Land van Oz. De drie heksen, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) en Glinda (Michelle Williams), zijn echter niet helemaal overtuigd dat Oscar ‘Oz’ Diggs de geweldige grote tovenaar is waar het land al die tijd op heeft gewacht. Oscar wordt tegen zijn wil meegetrokken in de problemen die het Land van Oz en de inwoners kennen. Hij gebruikt zijn magische kunsten en probeert de grote en machtige tovenaar te worden die Oz nodig heeft, terwijl hij ook zelf een beter mens wordt. De trailer werd alvast enthousiast onthaald:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vandaag onthulde Disney het eerste paneel van het promotiedrieluik, waarop een heks te zien is. De andere twee panelen worden de komende maanden ook hier, op Knack Focus, bekendgemaakt. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content