Door schietpartij Aurora moet ‘Gangster Squad’ ander einde bedenken

De misdaadthriller ‘Gangster Squad’ moet door de schietpartij in Aurora, Colorado een ander einde uitknobbelen. De oorspronkelijke scène waarin een schietpartij in een cinemazaal plaatsvindt zal volledig herzien worden.

Warner Bros, de filmstudio achter de productie van ‘The Dark Knight Rises’ en ‘Gangster Squad’, heeft besloten het einde van die laatste film volledig te herzien. Daarmee zal de misdaadthriller pas in januari uitkomen, weet The Hollywood Reporter. De scène zou een grote rol spelen in de ontknoping; de herziening heeft veel om het lijf.

Oorspronkelijk zou de film eindigen met een schietpartij in een cinemazaal, maar gezien de tragische gebeurtenis in Aurora, Colorado, wordt dat problematisch. De (mogelijk) aanstootgevende scène is intussen ook uit de trailers verwijderd.

Warner Bros, bereikte een akkoord over de revisie. De releasedatum wordt daarmee van september naar januari verschoven. De misdaadthriller ‘Gangster Squad’ is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal uit de jaren 40 en 50 over een politie-eenheid die werd aangesteld de maffia van Los Angeles in te rekenen. Regisseur van dienst is Ruben Fleischer (‘Zombieland’) en de sterrencast bestaat uit Ryan Gosling, Emma Stone, Sean Penn en Josh Brolin. (CB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content