Donald Muylle daagt creatieve reclamemakers uit om zijn reclamespot te upgraden

© YouTube

In de herkenbare Dovy stijl lanceert Donald Muylle samen met Brightfish een oproepfilmpje. Samen dagen ze jonge reclamemakers uit om een nieuwe spot te bedenken. Het beste filmpje wordt echt gemaakt en mag ons land vertegenwoordigen in de Young Lions Competition.

Brightfish, de regie voor bioscoopreclame in België, slaat de handen in elkaar met Donald Muylle himself. Samen roepen ze op tot creatieve inzendingen, die het gekende Dovy Keukens-reclamespotje een upgrade geven.

Een jury van 8 ex-Cannes Lions winnaars zal onder het toeziend oog van de voorzitter, Donald Muylle, het beste script uit alle inzendingen selecteren. De winnende spot zal gemaakt worden door productiehuis Caviar en vertoond worden in de Belgische bioscopen. Bovendien zakt het winnende team af naar Cannes om ons land te verdedigen op de Young Lions Competition, die deel uitmaakt van het Cannes Lions reclamefestival. In de categorie film kunnen een internationaal publiek overtuigen van hun talent.

Het Cannes Lions festival vindt dit jaar plaats van 18 tot 25 juni.

www.creativeupgrade.be.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Donald Muylle en Brightfish dagen jonge reclamemakers uit from Brightfish on Vimeo.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content