‘Desperate Housewives’ getuigen tegen de maker van de reeks

© DR

De rechtszaak van een voormalige actrice uit de Amerikaanse serie ‘Desperate Housewives’ tegen haar voormalige werkgever is van start gegaan. Nicollette Sheridan – Edie Britt in de reeks – hekelde dat ze onrechtmatig ontslagen is.

De rechtszaak van een voormalige actrice uit de Amerikaanse serie ‘Desperate Housewives’ tegen haar voormalige werkgever is van start gegaan. Nicollette Sheridan – Edie Britt in de reeks – hekelde dat ze onrechtmatig ontslagen is. Ook haar ex-collega’s Eva Longoria, Marcia Cross, James Denton en Felicity Huffman zullen nog voor haar komen getuigen in de rechtbank.

Sheridan vermoedt dat ze destijds uit de reeks geschreven is nadat ze had geklaagd dat ze tijdens een repetitie in 2008 geslagen was door de maker van de reeks, Marc Cherry. De 48-jarige actrice speelde mee in vijf seizoenen, maar kreeg na het incident haar C4 toegeschoven.

De advocaat van Cherry verzekert dat zijn cliënt voordien al besloten had zich van Edie Britt te ontdoen. Sheridan houdt echter vol dat hij beloofde Edie het hele avontuur te laten uitdoen. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content