De terugkeer van Warren Beatty

Hij wordt er volgend jaar 75, maar Warren Beatty is nog niet aan zijn pensioen toe. Integendeel: de man heeft zelfs plannen om opnieuw te gaan regisseren.

De Hollywoodlegende liet onlangs weten dat er nog steeds een sequel voor de stripverfilming ‘Dick Tracy’ op stapel staat. Daarnaast zou Beatty ook aan het werken zijn aan een nog naamloze komedie, die hij ook zelf geschreven heeft. Over de plot is nog niets bekend, maar de casting is naar verluidt al onderweg. Meer informatie zal ongetwijfeld niet lang meer op zich laten wachten.

Het was lang geleden dat Beatty nog eens van zich had laten horen. In 1998 regisseerde hij ‘Bulworth’, een politieke satire waarin hij zelf de hoofdrol vertolkte. Hij maakte vooral furore in de jaren ’60 en ’70, door iconische rollen in films als ‘Bonnie & Clyde’ en de western ‘McCabe & Mrs. Miller’. In 1991 won hij een Oscar voor zijn regie van ‘Reds’. (MD)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content