De terugkeer van de ‘eating, drinking, shitting, f*cking Santy Claus’: bekijk de trailer van ‘Bad Santa 2’

Bad Santa (2003) © Colombia Pictures

Met Kerstmis keert Billy Bob Thornton terug als ‘Bad Santa’, de vulgaire, alcoholverslaafde, criminele kerstman die vooral niet met kinderen kan omgaan. Check alvast de eerste teaser trailer van ‘Bad Santa 2’.

Tussen alle gebreide sweaters en keukenapparaten in, is het vervolg op de zwarte komedie Bad Santa (2003) van Terry Zwigoff misschien wel het beste kerstcadeau dat je komend eindejaar zult krijgen.

De hilarisch vuilgebekte dief Willie T. Stokes (Billy Bob Thornton) kruipt terug in het rood-witte pak om de lokale supermarkt tijdens de winterfeesten op stelten te zetten. Zijn criminele elfje Marcus zal nogmaals door Tony Cox worden vertolkt en de kleine krullenbol met de vreselijke naam Thurman Merman (Brett Kelly) is ook wederom van de partij.

De succesprent Bad Santa uit 2003 kostte 20 miljoen maar bracht drie keer zoveel geld in het laatje. Het valt af te wachten of ook de nieuwe regisseur Mark Waters met een dergelijke winst naar huis kan. Deze keer zal het personage Stokes samenwerken met zijn moeder (Kathy Bates) om een goed doel georganiseerd door Diane (Christina Hendricks) te bestelen. De film komt in Amerika uit op 23 november 2016. (KB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bekijk hier nog enkele memorabele momenten uit de vorige film:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content