De Minions veroveren New York in eerste trailer

© gf

De gele en immens populaire hulpjes van Gru uit ‘Despicable Me’ krijgen hun eigen film. ‘Minions’ belooft een dolkomisch avontuur te worden en zal bij ons in de zalen te zien zijn vanaf 8 juli 2015.

De twee ‘Despicable Me’-films betekenden slechts een start voor de klungelige doch goedhartige sidekicks van Gru. De populariteit die de wezentjes te danken hebben aan die animatieprenten vertaalt zich nu in een eigen langspeelfilm. ‘Minions’ zal bij ons te zien zijn vanaf 8 juli 2015, maar je kan onderaan dit artikel alvast de allereerste trailer bekijken.

Daarin zie je waar de Minions eigenlijk vandaan komen. Ze bestaan al sinds mensenheugenis en zijn steevast op zoek naar de gemeenste schurk om te dienen. Een meester vinden is niet zo moeilijk, zorgen dat ze hem niet ombrengen is een andere zaak. Zo hebben de gele piepstemmetjes iets te maken met het uitsterven van de dinosaurussen, de bouw van de piramides en de ondergang van Napoleon. Uiteindelijk trekken Kevin, Stuart en Bob erop uit om de oppervillain te zoeken waarbij ze uiteindelijk in New York belanden. (WH)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content