De cast van Belle en het Beest wakkert enthousiasme aan met eerste selfie

De repetities van de live-action verfilming van Belle en het Beest zijn van start gegaan. Josh Gad, die de rol van Gaston’s sidekick Le Fou voor zijn rekening neemt, deelde alvast de eerste selfie van de cast.

Op de foto zien we Emma Watson (Belle), Dan Stevens (Beest/prins), Kevin Kline (de vader van belle, Maurice), Luke Evans (Gaston) en Josh Gad (Le Fou) gekke bekken trekken tijdens hun eerste repetitie.

‘We kunnen niet wachten tot jullie onze gasten worden,’ schreef Gad bij de foto, als knipoog naar het bekende nummer ‘Be Our Guest’.

Enkele acteurs die al bevestigd werden, waren afwezig tijdens het nemen van de foto. Zo zullen ook Gugu Mbatha-Raw (Plumette), Emma Thompson (Mrs. Potts) en Audra McDonald (Garderobe) deel uitmaken van de cast van de nieuwe Disneyfilm. Recent werd bekend gemaakt dat niemand minder dan Ian McKellen in de huid van de sprekende klok Pendule zal kruipen.

De voorlopige releasedatum van de prent is maart 2017. Nog even op de tanden bijten dus. (LP)

Can’t wait for you to be our guest.

A photo posted by Josh Gad (@joshgad) on

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content