David Lynch gebruikt mobiele applicatie Vine

© DR

De Amerikaanse filmregisseur David Lynch postte onlangs een filmpje via de mobiele applicatie Vine. De zes seconden durende animatieprent heet ‘Another Mystery’.

De surrealistische regisseur David Lynch, voornamelijk bekend van zijn neo-noir prent ‘Mulholland Drive’, leverde in 2006 zijn laatste film ‘Inland Empire’ af. Sindsdien hield hij zich voornamelijk bezig met musiceren, muziekvideo’s opnemen en twitteren. Nu blijkt hij de mobiele app Vine ontdekt te hebben, een applicatie waarmee videoclips met een maximum lengte van zes seconden gemaakt kunnen worden. De clips kunnen simpelweg gedeeld worden via sociale media als Facebook en Twitter.


De eerste Vine-clip van Lynch heet ‘Another Mystery’ en toont een geanimeerde tekening van een man die door een bliksemschicht geraakt wordt. Op het YouTube-kanaal van de regisseur is een langere versie van de animatieclip te bekijken. Benieuwd waar dit mysterie tot zal leiden. Volg de Vine-perikelen van Lynch via zijn Twitteraccount @DAVID_LYNCH. (CB)


Vine:


YouTube:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content